Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Si të kurohemi me ushqime

Libra dhe CD / Libra praktikë

Si të kurohemi me ushqime

nga Botime Pegi

350 Lekë

Titulli: Si të kurohemi me ushqime

Autor: Ciro Vestita

Përktheu: Enkela Dalipi

Gjinia: Libër praktik

Viti i botimit: 2006

Numri i faqeve: 168

Një guide e vërtetë për zgjedhjen e ushqimeve për një jetë më të shëndetshme dhe të gjatë. Dieta dhe terapi me ushqime bimore që na ndihmojnë të jemi mjekë të vetvetes. Këshilla të një dietologu për një tavolinë të shëndetshme e të thjeshtë në çdo shtëpi. Si të zgjedhim ushqimet tona për të luftuar sëmundje të tilla si, gastritis, sëmundjet e zemrës, stomakut, hemorroidet etj.