Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Mbajtëse për shishe vere

Çdogjë për Shtëpi / Zbukurime

Mbajtëse për shishe vere

nga Grepi Outlet

1.800 Lekë

Produkti ka dalë nga listimi. Për ta blerë, prisni që shitësi ta rilistojë.

Mbajtëse për shishe dhe hapëse vere.

Gjatësia: 30 cm.