Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online

Suport

Ne jemi të përkushtuar për t'ja u bërë eksperiencën tek Grepi sa më të lehtë dhe pa probleme. Megjithatë, ndonjëherë mund t'ju lindin pyetje rreth funksioneve të faqes apo t'ju vonohet një porosi. Në raste të tilla, mos hezitoni të na shkruani.

Nëse pyetja ka të bëjë me funksionet e faqes, hidhini një shikim më parë guidave, sepse ka shumë mundësi ta gjeni atje përgjigjen.

Kontakt i Shpejtë