Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online

Reklamoni Produktet

Aktualisht, Grepi.al nuk ofron reklamim të automatizuar për biznesin apo produktet tuaja. Qëllimi është t'i ofrojmë vizitorëve një eksperiencë sa më të mirë dhe të personalizuar, të pa mbushur me reklama pa lidhje me ato që vizitojnë. Jemi duke menduar realizimin e një sistemi reklamash, por mbeten shumë variabla për tu analizuar dhe s'mund të premtojmë një afat kohor.

I vetmi vend ku mund të reklamoni produktet tuaja, që janë aktualisht të listuara tek Grepi.al, është pozicioni i "Produkteve të Sugjeruar", në pjesën e sipërme të faqes ballore. Shikoni foton më poshtë për të krijuar një ide.

Produkte te Sugjeruar

Na dërgoni një email tek support@grepi.al për informacione të mëtejshme.