Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online

Nuk keni kartë krediti apo debiti?

Mënyra e preferuar e pagesës është karta e kreditit apo debitit, e cila ju lehtëson pagesën, pa pasur nevojë të lëvizni nga shtëpia apo zyra. Gjithashtu, blerja me kartë ju siguron produktin, sepse stoku rezervohet në momentin që ju paguani. Megjithatë, jemi të qartë që kartat e kreditit nuk kanë akoma përfshirje të gjerë dhe kartat e debitit nuk funksionojnë të gjitha për blerje online.

Blerja pa Kartë

Nëse nuk keni kartë krediti apo thjeshtë jeni skeptikë ndaj blerjes online, mund të paguani për produktet me "para në dorë". Mjafton të vini tek zyra jonë, brenda orarit 9:00-17:00, ta paguani produktin së bashku me koston e transportit dhe porosia quhet e përfunduar. Brenda 24 orëve, produkti do t'ju dërgohet në adresën e zgjedhur. Proçedura është e njëjtë me blerjen online, thjeshtë që kërkon paraqitjen tuaj fizike.

Kontaktet

Email: support@grepi.al
Tel: +355 4 4400007
Cel: +355 674040100

Adresa:
Rr. Sulejman Pasha, Nr. 40
Tiranë, Shqipëri

Harta

Përdorni hartën më poshtë për t'u orientuar për vendodhjen e saktë të zyrës tonë. Jemi prapa "Pallateve të Piacës", vetëm 50m larg "Kafe Florës". Megjithatë, mund të na merrni në telefon apo celular më parë dhe do t'ju orientojmë.