Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online

“UET Press” është Shtëpia Botuese e Universitetit Europian të Tiranës. Misioni i saj është materializimi i dijeve dhe i arritjeve më të fundit në fushën e kërkimit akademik. Për këtë, ne kujdesemi të bëjmë pjesë të botimeve tona tekstet më të mira, që garantojnë cilësi të procesit të mësimdhënies, pasurojnë e thellojnë dijet e përftuara në auditor, shërbejnë për të ndërtuar platforma për debat shkencor e akademik apo nxisin një ndërveprim sa më aktiv me pedagogët.

Produktet në Shitje

Shiko më shumë ProdukteVlerësimet e Fundit

Anëtari nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim.