Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online

Shtëpia Botuese “Dudaj” u themelua më 25 janar 2001. Serioziteti në botime dhe përzgjedhja e kujdesshme e titujve, duke qenë në më të shumtën e herëve në bashkëkohësi edhe me botimet nëpër botë, bëri që ajo shume shpejt të dallohej dhe të renditej ndër shtëpitë botuese më prestigjioze shqiptare. Stafi i botimeve “Dudaj”, i përbërë nga profesionistë, duke vlerësuar si pikë të fortë të saj punën në grup, përpiqet t’i sjellë lexuesit veprat më të rëndësishme botërore dhe vendase.

Produktet në Shitje

Ajlen

Ajlen

1.200 Lekë

Banda e fëmijëve

Banda e fëmijëve

1.200 Lekë

Zogu ogurzi

Zogu ogurzi

1.000 Lekë

Ajo e errëta

Ajo e errëta

700 Lekë

Bashkëpunëtori

Bashkëpunëtori

1.200 Lekë

Shiko më shumë ProdukteVlerësimet e Fundit

Shikoji të Gjitha