Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online

Galeria e Artit "E. Rira", eshte nje nga me te suksesshmet ne Shqiperi. Eshte krijuar dhe menaxhohet qe nga viti 1997, nga artisti Edmond Rira. Me vone te tjere artiste, filluan te promovojne veprat e tyre, ne kete Galeri. Artisti, perdor kryesisht materiale qeramike, te kombinuar me materiale te tjera, natyrale apo industriale, si guri, druri, qelqi, cohë dhe cdo gje tjeter qe nxit mendjen e artistit per te konkretizuar idete e tij.

galeriarira.com/

Produktet në Shitje

ZAMBAKET E UJIT

ZAMBAKET E UJIT

70.000 Lekë

VAJZA ME KAPELE

VAJZA ME KAPELE

14.000 Lekë

Shiko më shumë ProdukteVlerësimet e Fundit

Anëtari nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim.