Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online

Alb Pastrim themeluar ne vitin 2011 me seli ne Tirane ,sjell shumë inovacione në mënyrat e pastrimit dhe të mirëmbajtes në bazë të një pune serioze, korrekte dhe të mirë organizuar. Në qendër të biznesit tonë është klienti dhe përmbushja me rigorozitet e kërkesave të tij. Besueshmëria në cilësinë e shërbimit, oferta e plotë për të zgjidhur problemin e pastrimit si dhe konsulencat para dhe pas shërbimit kane bërë që te na besohen kontrata me shumë kompani per realizimin e pastrimit.

www.albpastrim.al

Produktet në Shitje

Shiko më shumë ProdukteVlerësimet e Fundit

Anëtari nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim.