Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online

Dyqani im ka në të piktura, skulptura, fotografi artistike te autorëve te ndryshëm. Pulla poste te vjetra te shteteve , qeramika te pikturuara, antika te ndryshme si thika, hanxhare, sepata, mobilje te vjetra etj. Keto jane objekte te nje kategorie qe ka te beje me luksin ose me deshirat e tepruara. Duhet te jeni te kujdesshem kur te shpenzoni parate tuaja!

gentfaja.synthasite.com/

Produktet në Shitje

Gjethja

Gjethja

10.000 Lekë

Pa titull

Pa titull

2.000 Lekë

Vazo me lule

Vazo me lule

20.000 Lekë

Lule

Lule

3.000 Lekë

Oborri

Oborri

4.000 Lekë

Shiko më shumë ProdukteVlerësimet e Fundit

Anëtari nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim.