Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online

BalkanSport Sh.p.k është përfaqësues i autorizuar për tregtimin e dy prej markave më të njohura sportive adidas & Reebok për Shqipërinë. Kjo kompani e ka filluar aktivitetin e saj që në Maj të vitit 2004 (e regjistruar në atë kohë si Albansport sh.p.k),si përfaqësues zyrtar, fillimisht vetem i markës sportive adidas dhe me vonë në vitin 2006 edhe i markës tjetër të njohur sportive, Reebok . Operon në tregun Shqiptar si shitës me shumicë dhe shitës me pakicë.

www.balkansport.al/wpress/

Produktet në Shitje

Shiko më shumë ProdukteVlerësimet e Fundit

Anëtari nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim.