Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
 Betonizimi i demokracisë 20 vjet artikuj, intervista, studime

Libra dhe CD / Publicistikë

Betonizimi i demokracisë 20 vjet artikuj, intervista, studime

nga UET Press

2.000 Lekë

Titulli i librit Betonizimi i demokracisë. 20 vjet artikuj, intervista, studime. Autor Maks Velo

Shoqërohet me ilustrime me katër ngjyra (foto, skica etj) dhe dokumenta të ndryshëm

ISBN 978-99956-39-97-6

f. 416, 220 x 220 mm

Botimi i parë: shtator, 2013