Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Syze Optike Gjermane Flair Syze Optike Gjermane Flair
Syze Optike Gjermane Flair Syze Optike Gjermane Flair

Syze / Optike

Syze Optike Gjermane Flair

nga Maxoptika

50.900 Lekë

Syze Optike Flair, te teknologjise me te fundit Gjermane, Pure dhe Pure 2 te punuara me dore me nje peshe te paperfillshme, elementet te lare me Flori 18 karat dhe te zbukuruar me gure Swarovski. 
Per ju ekskluzivisht nga Maxoptika distributori i vetem ne Rajon, Shqiperi, Kosove, Maqedoni, Mali Zi,  me çmimet me te mira.