Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Syze Optike Flair, Ekskluzivisht nga maxoptika

Syze / Optike

Syze Optike Flair, Ekskluzivisht nga maxoptika

nga Maxoptika

69.900 Lekë
52.900 Lekë

Flair, Syze optike gjermane ekskluzivisht nga maxoptika, distributor per te gjithe Rajoni, (Shqiperi, Maqedoni, Kosove, Mal i Zi) Syze te cilesise se larte te punuara me dore, dhe me teknologjine e fundit te perpunimit te floririt.

1.