Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Skulpturë "Gjeli" Skulpturë "Gjeli" Skulpturë "Gjeli" Skulpturë "Gjeli" Skulpturë "Gjeli" Skulpturë "Gjeli" Skulpturë "Gjeli"
Skulpturë "Gjeli" Skulpturë "Gjeli" Skulpturë "Gjeli" Skulpturë "Gjeli" Skulpturë "Gjeli" Skulpturë "Gjeli" Skulpturë "Gjeli"

Vepra Arti / Skulptura

Skulpturë "Gjeli"

nga Fondi "Mustafa Faja"

100.000 Lekë
90.000 Lekë

Skulpturë e gdhëndur në gur shtufi leçez. Figura e gjelit, mendjemadhit, e perkthyer në formë skulpturore, e stilizuar dhe e thjeshtëzuar. Bërë në 1996.