Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Nudo e ulur Nudo e ulur Nudo e ulur Nudo e ulur Nudo e ulur Nudo e ulur
Nudo e ulur Nudo e ulur Nudo e ulur Nudo e ulur Nudo e ulur Nudo e ulur

Vepra Arti / Skulptura

Nudo e ulur

nga Fondi "Mustafa Faja"

100.000 Lekë
90.000 Lekë

Skulpture allçini e bere nga modeli i gjalle, permasat 38 x 16 x12 cm.