Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Pantallona për Femra, Super Slim Fit Pantallona për Femra, Super Slim Fit
Pantallona për Femra, Super Slim Fit Pantallona për Femra, Super Slim Fit

Veshje / Pantallona Doku

Pantallona për Femra, Super Slim Fit

nga KJL & Co

3.200 Lekë

Shitësi e nis produktin 2 ditë pasi ju të bëni porosinë.

Shtoje në Shportë

Pantallona për Femra

Model : Gerta 05 88596

Reversible (veshje nga dy anet)

Super Slim Fit, me shtrat të lartë

Ngjyrat: Gri e errët (K/T110), Jeshile e errët (K/T219)