Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Punim Artistik Punim Artistik
Punim Artistik Punim Artistik

Vepra Arti / Skulptura

Punim Artistik

nga Grepi Outlet

500 Lekë

Punim artistik, nga nje femije 11 vjeç, me shkopinj te mbledhur ne gryke lumi.