Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Koka e dashit Koka e dashit Koka e dashit Koka e dashit Koka e dashit Koka e dashit
Koka e dashit Koka e dashit Koka e dashit Koka e dashit Koka e dashit Koka e dashit

Vepra Arti / Skulptura

Koka e dashit

nga Fondi "Mustafa Faja"

1.000 Lekë

Ne gur te Zi 3,5 x 4 x 5cm