Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Ditari rozë 3 Ditari rozë 3 Ditari rozë 3 Ditari rozë 3 Ditari rozë 3 Ditari rozë 3 Ditari rozë 3 Ditari rozë 3 Ditari rozë 3 Ditari rozë 3
Ditari rozë 3 Ditari rozë 3 Ditari rozë 3 Ditari rozë 3 Ditari rozë 3 Ditari rozë 3 Ditari rozë 3 Ditari rozë 3 Ditari rozë 3 Ditari rozë 3

Libra dhe CD / Roman i ilustruar

Ditari rozë 3

nga Botime Pegi

450 Lekë

Titulli: Ditari rozë 3

Titulli në origjinal: Pink diary, vol. 3

Autore: Jenny (pseudonim)

Përktheu: Ilir Haxhi

Zhanri: Roman vizatimor

Data e botimit: Shtator 2013

Numri i faqeve: 183

Laku i Akemit po shtrëngohet gjithnjë e më tepër rreth Sashikos dhe Kenxhit. Kiokoja, e zemëruar në kulm nga marifetet e saj të dyshimta, vendos të flasë me Tomin, të vetmin njeri që mundet ende ta ndalë Akemin. Kiokoja merr guximin dhe përpiqet t’i hapë sytë atij. Por Tomi, që deri dje i binte në qafë me pyetje të vazhdueshme, nuk ia vë më veshin.