Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Nikkormat Nikkormat Nikkormat Nikkormat
Nikkormat Nikkormat Nikkormat Nikkormat

Elektronikë / Aparatura Profesionale

Nikkormat

nga Fondi "Mustafa Faja"

Gjendja: I Përdorur.
Një produkt i përdorur nga një blerës tjetër që është rivendosur në shitje.
Lexoni përshkrimin për detaje mbi gjendjen funksionale dhe estetike.

15.000 Lekë

Nikkormat me kase bronxi prodhim i viteve '70 - '72 me ekspozimeter dhe ndjeshmeri drite maksimale, objektiv Nikorr 1;1,4 diafragma komandohet ne trup te objektivit. Ne nje ankand te Christie's eshte shitur vetem skeleti i ketij tipi 1000 euro.