Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Gjeniu i madh EDGAR KEJSI

Libra dhe CD / Te Ndryshme

Gjeniu i madh EDGAR KEJSI

nga Botime OMSCA - 1

700 Lekë

Autori: A. Prijma

Përkthyes: Eshref Ymeri

Redaktor: Loredan Bubani

Shtëpia Botuese: OMSCA-1

Faqe: 260

Rimishërimin.

Vendndodhjen e kapsulës së të fshehtës së njerëzimit.

Qëllimin e krijimit të piramidave.

Ndikimin e meditimit dhe të ëndrrave në jetën e njerëzve.

Raportin e trupit me shpirtin.

Çfarë ndodh me shpirtin pas vdekjes.

Përshkrimin e hollësishëm të jetës në kontinentin e zhdukur të Antlantidës.

Ndryshimet që do të ndodhin në planetin tonë.

Të ardhmen e njerëzimit.