Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
"Viçat"

Vepra Arti / Piktura

"Viçat"

nga Fondi "Mustafa Faja"

25.000 Lekë

Pikture ngjyra vaji ne kanavace te ngjitur ne kompesate, 60 x 65 cm. Sonja Morina