Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Peizazh

Vepra Arti / Piktura

Peizazh

nga Fondi "Mustafa Faja"

25.000 Lekë

Pikture ngjyra vaji ne kanavace 40 x 55 cm. Sonja Morina