Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Gjeli Gjeli Gjeli Gjeli
Gjeli Gjeli Gjeli Gjeli

Vepra Arti / Fotografi

Gjeli

nga Fondi "Mustafa Faja"

15.000 Lekë

Foto e bere ne ambjentet e shtepise sime, 20 x 30 cm pjesmarres ne "Marubi '98"