Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
"Kompozim" "Kompozim" "Kompozim" "Kompozim"
"Kompozim" "Kompozim" "Kompozim" "Kompozim"

Vepra Arti / Fotografi

"Kompozim"

nga Fondi "Mustafa Faja"

10.000 Lekë

Foto e bere ne studio, pozoi Elton Shahi, 20 x 30 cm , pjesmarres tek "Marubi 2003"