Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Bufi Bufi Bufi Bufi Bufi
Bufi Bufi Bufi Bufi Bufi

Vepra Arti / Skulptura

Bufi

nga Fondi "Mustafa Faja"

50.000 Lekë
49.000 Lekë

Skulpture ne dru geshtenje e tonuar. 50 x 30 x 22 cm, Gent Faja. Bufi ne momentin e perplasjes se kraheve poshte.