Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
"Cile" "Cile" "Cile" "Cile" "Cile" "Cile"
"Cile" "Cile" "Cile" "Cile" "Cile" "Cile"

Vepra Arti / Grafikë

"Cile"

nga Fondi "Mustafa Faja"

100.000 Lekë

Grafike e artistit me fame botërore Mazzei. Ka shenimet e serise dhe organizatoreve te ekspozites. 30 x 50 cm.