Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Pema e Madhe

Vepra Arti / Piktura

Pema e Madhe

nga Fondi "Mustafa Faja"

60.000 Lekë

Pikture ngjyra vaji ne kanavace.

Përmasat: 50 x 40 cm

autori: Gent Faja