Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Si të mposhtësh shqetësimet dhe të fillosh të jetosh Si të mposhtësh shqetësimet dhe të fillosh të jetosh Si të mposhtësh shqetësimet dhe të fillosh të jetosh Si të mposhtësh shqetësimet dhe të fillosh të jetosh Si të mposhtësh shqetësimet dhe të fillosh të jetosh Si të mposhtësh shqetësimet dhe të fillosh të jetosh Si të mposhtësh shqetësimet dhe të fillosh të jetosh Si të mposhtësh shqetësimet dhe të fillosh të jetosh Si të mposhtësh shqetësimet dhe të fillosh të jetosh Si të mposhtësh shqetësimet dhe të fillosh të jetosh
Si të mposhtësh shqetësimet dhe të fillosh të jetosh Si të mposhtësh shqetësimet dhe të fillosh të jetosh Si të mposhtësh shqetësimet dhe të fillosh të jetosh Si të mposhtësh shqetësimet dhe të fillosh të jetosh Si të mposhtësh shqetësimet dhe të fillosh të jetosh Si të mposhtësh shqetësimet dhe të fillosh të jetosh Si të mposhtësh shqetësimet dhe të fillosh të jetosh Si të mposhtësh shqetësimet dhe të fillosh të jetosh Si të mposhtësh shqetësimet dhe të fillosh të jetosh Si të mposhtësh shqetësimet dhe të fillosh të jetosh

Libra dhe CD / Libra praktikë

Si të mposhtësh shqetësimet dhe të fillosh të jetosh

nga Botime Pegi

700 Lekë

Titulli: Si të mposhtësh shqetësimet dhe të fillosh të jetosh

Autor: Dale Carnegie

Përktheu: Pranvera Xhelo

Gjinia: Libër praktik psikologjik

Viti i botimit: 2010

Numri i faqeve: 382

Ky libër është ndër më të shiturit e autorit Dale Carnegie, plot gjashtë milionë kopje. I ripunuar kohët e fundit, ka ndihmuar miliona njerëz që të mposhtin ndjesinë e shqetësimit. Dale Carnegie ofron një grup formulash praktike që ju mund t'i vini në jetë sot, formula të vlefshme për gjithë jetën! Mësoni si: të eleminoni menjëherë 50% të shqetësimeve që lidhen me biznesin; të pakësoni shqetësimet financiare; ta ktheni kritikën në avantazhin tuaj; të shmangni lodhjen dhe të vazhdoni të dukeni të rinj; t'i shtoni një orë në ditë orëve që rrini zgjuar; të gjeni veten dhe të jeni vetvetja: Mos harroni se nuk ka të dytë si ju në botë!

"Si të mposhtësh shqetësimet dhe të fillosh të jetosh" trajton emocione dhe ide shumë të vlefshme. Ky libër është tërheqës për t'u lexuar dhe i thjeshtë për t'u zbatuar. Le t'ju ndryshojë dhe t'ju përmirësojë edhe ju. Nuk keni pse të jetoni me shqetësimin dhe ankthin që ju pengon të bëni një jetë të plotë, aktive dhe të lumtur!