Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Komplet Çarçafësh Tek me Logon e Inter-it

Çdogjë për Shtëpi / Set çarçafesh të qëndisur

Komplet Çarçafësh Tek me Logon e Inter-it

nga Qendistari AGIA

4.500 Lekë

Shitësi e nis produktin 7 ditë pasi ju të bëni porosinë.

Shtoje në Shportë

Kodi modelit: L2

Seti permban: çarçaf dysheku, çarçaf mbuloje, 1 këllëf jastëku.

Përmasat: çarçaf dysheku: 230 x 150 cm, çarçaf mbuloje: 270 x 150 cm, Jastëku: 90 x 62 cm

Materiali copës: Puplin 100% pambuk

Ngjyra copës: Blu