Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Komplet Çarçafësh Tek me Logon e Bayern München Komplet Çarçafësh Tek me Logon e Bayern München
Komplet Çarçafësh Tek me Logon e Bayern München Komplet Çarçafësh Tek me Logon e Bayern München

Çdogjë për Shtëpi / Set çarçafesh të qëndisur

Komplet Çarçafësh Tek me Logon e Bayern München

nga Qendistari AGIA

4.599 Lekë

Shitësi e nis produktin 8 ditë pasi ju të bëni porosinë.

Shtoje në Shportë

Kodi modelit: L001

Seti permban: çarçaf dysheku, çarçaf mbuloje, 1 këllëf jastëku.

Përmasat: çarçaf dysheku: 230 x 150 cm, çarçaf mbuloje: 270 x 150 cm, Jastëku: 90 x 62 cm

Materiali copës: Puplin 100% pambuk

Ngjyra: E bardhë, e kuqe dhe blu