Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Mbremje perrallore Mbremje perrallore
Mbremje perrallore Mbremje perrallore

Vepra Arti / Piktura

Mbremje perrallore

nga Fondi "Mustafa Faja"

50.000 Lekë

Sonja Morina, pikture me ngjyra vaji ne kanavace e montuar ne fiber, diametri 65 cm.