Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Tre valltare Tre valltare Tre valltare Tre valltare
Tre valltare Tre valltare Tre valltare Tre valltare

Vepra Arti / Skulptura

Tre valltare

nga Fondi "Mustafa Faja"

200.000 Lekë

Skulpture e artistit shqiptar Indrit Skilja qe sot jep mesim ne akademite e arteve ne Firence. Gdhendje ne gur shtufi leçez modeluar ne vitin 1996. 20 x 18 x 32 cm. Figura e tre valltareve eshte e perkthyer ne forme skulpturale dhe shfaqet me nje harmoni dhe raport te drejte formal.