Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Liqeni

Vepra Arti / Piktura

Liqeni

nga Fondi "Mustafa Faja"

15.000 Lekë

Peizazh ne kanavace me ngjyra vaji, 50 x 70 cm, Gent Faja. e vitit 2005.