Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Hurmat

Vepra Arti / Piktura

Hurmat

nga Fondi "Mustafa Faja"

25.000 Lekë

Pikture ne leter me aquarele, ngjyra uji, 15 x 23 cm, bere ne vitin 1994, Gent Faja