Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Zebrat

Vepra Arti / Piktura

Zebrat

nga Fondi "Mustafa Faja"

45.000 Lekë

pikture me ngjyra vaji dhe akriliku ne beze, 50 x 70 cm, bere ne vitin 1998 autori Gent Faja.