Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Portret i shokut Portret i shokut
Portret i shokut Portret i shokut

Vepra Arti / Piktura

Portret i shokut

nga Fondi "Mustafa Faja"

50.000 Lekë

Portret i bere nga Klod Dedja, ngjyra vaji ne jute pikture e vitit 1993. 50 x 40 cm.