Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Pikture ne vaj Peisazh nga Korca

Vepra Arti / Piktura

Pikture ne vaj Peisazh nga Korca

nga Besnik D

Gjendja: I Përdorur.
Një produkt i përdorur nga një blerës tjetër që është rivendosur në shitje.
Lexoni përshkrimin për detaje mbi gjendjen funksionale dhe estetike.

32.900 Lekë

Pikture ne vaj Peisazh nga Korca rreth viteve 70-80. Dimesionet 45x53 vetem piktura. Ne cmim perfshihet edhe korniza.