Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Leksioni i fundit Leksioni i fundit Leksioni i fundit Leksioni i fundit Leksioni i fundit Leksioni i fundit
Leksioni i fundit Leksioni i fundit Leksioni i fundit Leksioni i fundit Leksioni i fundit Leksioni i fundit

Libra dhe CD / Autobiografi

Leksioni i fundit

nga Botime Pegi

600 Lekë

Titulli: Leksioni i fundit

Autor: Randy Pausch

Përktheu: Irma Vuci

Gjinia: Autobiografi

Viti i botimit: 2009

Numri i faqeve: 242

Çmimi: 600 lekë

Historia e një profesori të shkencave kompjuterike, i cili në prag të ndarjes së tij nga jeta për shkak të kancerit, u lë si trashëgimi fëmijëve, kolegëve dhe studentëve të tij, si një shishe në breg të lumit, 50 leksione realisht të fundit. Përmbushja e ëndrrave të fëmijërisë është çelësi i realizimit të një njeriu, sipas prof. Rendi Paush, i cili në sajë të rregullave dhe këshillave mbarënjerëzore që i ofron audiencës dhe mirënjohjes që u shpreh fillimisht prindërve dhe më pas të gjithë atyre që i mundësuan përmbushjen e këtyre ëndrrave, përlot shpirtrat e miliona njerëzve të cilët lexojnë këtë botim në mbarë botën.