Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
P.S. Të dua

Libra dhe CD / Letërsi e Huaj

P.S. Të dua

nga Botime Pegi

700 Lekë

Titulli: PS, Të dua

Autore: Cecelia Ahern

Përktheu: Sokol Lulgjuraj

Gjinia: Roman

Viti i botimit: 2005

Numri i faqeve: 454

Çmimi: 700 lekë

Një histori e ëmbël dhe e hidhur njëkohësisht në një bestseller të padiskutueshëm në të gjithë botën. Një fëmijëri e kaluar së bashku dhe një ndarje e pamenduar kurrë më parë. Vdekja e Xherrit e shkretoi Olin derisa në prag të 30- vjetorit të saj, ai kthehet me një tufë pusullash, të cilat e udhëheqin Olin drejt një jete të re, ku në fund të secilës prej tyre shënon: “P.S. Të dua”. Ndërsa pusullat hapen një e nga një dhe viti numëron ditët e fundit, Oli bëhet njëherësh inkurajuese dhe sfiduese. Njeriu që e njihte më mirë se kushdo, i tregon asaj se jeta vazhdon.