Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Nina dhe mallkimi i Gjarprit me Pupla

Libra dhe CD / Letërsi për Fëmijë

Nina dhe mallkimi i Gjarprit me Pupla

nga Botime Pegi

600 Lekë

Titulli i serisë: Aventurat e Ninës

Titulli i librit: Nina dhe mallkimi i Gjarprit me Pupla (vëll. III)

Autore: Moony Witcher

Përktheu: Agim Doksani

Gjinia: Letërsi për fëmijë

Viti i botimit: 2009

Numri i faqeve: 340

Nina e kuptoi se nuk kishte nga t’ia mbante. Këtë radhë Alkimia e Dritës nuk kishte mundur ta mposhtë Botën e Errët të së Keqes. Sytë i përvëlonin nga Mallkimi i Gjarprit me Pupla dhe frika e pushtoi krejt. Çesku, edhe pse me shikim të mjegulluar, vendosi t’i shkojë në ndihmë. Tërhoqi pas vetes Dodonë dhe së bashku rrokën shpatën e rëndë prej hekuri e ari.

- Kam fri...kë. Çfa...rë do të bësh? – pyeti me zë të dridhur.

- Le ta shpojmë tej për tej alkitorakun! Forca, më ndihmo që ta mbaj shpatën magjike.

Çesku ishte i trazuar, por i vendosur që ta mundte skeletin e stërmadh.