Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Kopshti zoologjik i përrallave Kopshti zoologjik i përrallave Kopshti zoologjik i përrallave Kopshti zoologjik i përrallave Kopshti zoologjik i përrallave
Kopshti zoologjik i përrallave Kopshti zoologjik i përrallave Kopshti zoologjik i përrallave Kopshti zoologjik i përrallave Kopshti zoologjik i përrallave

Libra dhe CD / Letërsi e Huaj

Kopshti zoologjik i përrallave

nga Botime Pegi

600 Lekë

Titulli: Kopshti zoologjik i përrallave

Autore: Gianni Rodari

Përktheu: Agim Doksani

Gjinia: Letërsi për fëmijë

Viti i botimit: 2010

Numri i faqeve: 40

Çmimi: 600 lekë

Dy fëmijë guximtarë vendosin të kalojnë natën të fshehur në kopshtin zoologjik. Dhe ndërsa qielli errësohet, ata zbulojnë atë që askush nuk do ta besonte: natën, kafshët e kopshtit zoologjik flasin ... dhe tregojnë histori të mrekullueshme. Por Xhani Rodari, nuk ka sesi t’u rrëfejë fëmijëve histori të zakonshme. Me një gjuhë të thjeshtë, por të pasur në karaktere, në përrallat e tij ai trajton çështje të ndjeshme si: luftën midis njeriut dhe kafshëve në kohët parahistorike, gjuetinë e balenave, marrëdhëniet e komplikuara të atyre që janë të detyruar të jetojnë krah për krah me të kundërtit e tyre etj.