Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Trupi im Trupi im Trupi im Trupi im
Trupi im Trupi im Trupi im Trupi im

Libra dhe CD / Enciklopedi

Trupi im

nga Botime Pegi

400 Lekë

Titulli: Trupi im

Ilustrimet: Alice Charbin

Përktheu: Eva Gugu

Gjinia: Enciklopedi për fëmijë

Data e botimit: gusht2011

Numri i faqeve: 36

Gjithçka që duhet të dini rreth trupit të njeriut. Në këtë libër vogëlushët do të mësojnë se ç’është trupi, ku ndryshojnë vajzat nga djemtë, si lind një bebe dhe informacione të tjera interesante, të shoqëruara me ilustrime argëtuese.