Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Misteri i trenit blu

Libra dhe CD / Letërsi e Huaj

Misteri i trenit blu

nga Shtepia Botuese Dituria

650 Lekë

Autori: Agatha Christie

650 lekë

ISBN: 99927-59-01-1

“Burri para saj u kthye prapa menjëherë dhe ajo mbajti këmbët. I bëri kërkesën nëpunësit dhe në të njëjtën kohë mendonte diçka tjetër. Fytyra e atij burrit i dukej disi e njohur. Ku e kishte parë më përpara? Papritmas u kujtua. Po, e kishte parë atë mëngjes në Savojë, te dera e dhomës së saj. Ishte përplasur me të në korridor. Një koincidencë shumë e çuditshme, që ta haste dy herë brenda një dite, këtë burrë. Vështroi me bisht të syrit pa e kthyer kokën, pasi diçka po i tërhiqte vëmendjen dhe nuk e përcaktonte dot. Burri po qëndronte te pragu i derës, duke e vështruar. Një dridhmë e ftohtë e përshkoi Ketrinën; pati ndjesinë e rëndë të një tragjedie...”