Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Koha e Kadaresë

Libra dhe CD / Letërsi Shqipe

Koha e Kadaresë

nga Shtepia Botuese Dituria

500 Lekë

Autori: Alfred Kosta

500 lekë

ISBN: 978-99943-46-85-1

Shkrimi është një përpjekje për të thënë pa u nxituar, por jo pa pasion, me dashamirësi, por pa idolatri diçka nga ato që di ose që dihen për Kadarenë. Një orvatje për të matur disa parametra të universit kadarean e për të parë raportet e shkrimtarit me kombin dhe përbërësit e tij shpirtërorë, historikë e kulturorë, me shkrimtarët e poetët e tjerë të shqipes, me politikën, Europën, tiparet e frymën e saj, diktaturën dhe mbijetesën në të, me kohën që jetoi, me simbolet dhe ngjarjet.