Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Historia e llambës së Aladinit dhe shumë të tjera

Libra dhe CD / Letërsi për Fëmijë

Historia e llambës së Aladinit dhe shumë të tjera

nga Shtepia Botuese Dituria

600 Lekë

600 lekë

ISBN: 978-99927-31-08-6

Në vendet e largëta të Lindjes ishte një djalë, që quhej Aladin. Kjo është historia e tij dhe e një llambe të magjishme, të cilën, edhe sot e kësaj dite, janë të shumtë ata që do të donin ta gjenin. Përveç kësaj historie mbresëlënëse dhe enigmatike, në këtë libër janë përfshirë edhe histori të tjera po kaq të bukura si: Ali Baba me dyzet hajdutë; Shahu papagall; Kalifi lejlek etj.