Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Historia e Guliverit dhe shumë të tjera

Libra dhe CD / Letërsi për Fëmijë

Historia e Guliverit dhe shumë të tjera

nga Shtepia Botuese Dituria

600 Lekë

Kategoria: Letërsi për fëmijë

600 lekë

ISBN: 978-99927-31-13-0

Një mjeku anglez, që e quanin Guliver, i ngjau një aventurë e jashtëzakonshme. Ai kishte marrë anijen Antilope për të shkuar nga Bristoli, në Indinë Jugore, por gjatë një furtune të furishme ra në ujë. Anija, me gjithë ekuipazhin e saj, u fundos. Guliveri, i mbërthyer pas një trau, luftoi gjithë natën me dallgët. Në agim, deti më së fundi u qetësua dhe rrymat e shtynë mjekun drejt një bregu të shkretë. I rraskapitur, por i lumtur që ishte ende gjallë, u përgjum mbi rërë. Lexuesit e vegjël do gjejnë në këtë libër edhe shumë histori të tjera magjepsëse si: Ujku dhe derrkucët; Ura e thyer; Një këpucë e vjetër; Karroja me avull etj.