Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Ti je ajo çka ha

ParaFarma / Mjekim i Përgjithshëm

Ti je ajo çka ha

nga Botimet Dudaj

1.100 Lekë

Dr. Gillian McKeith
Ti je ajo çka ha
Përktheu: Lindita Baleta
Nr. i faqeve: 226
ISBN 978-99943-0-068-6
Doktoresha Gillian McKeith ka bërë epokë me librin e saj “Ti je ajo çka ha” duke ua ndryshuar jetën shumë njerëzve në botë. Është një doracak i mrekullueshëm, që jep informacion të thjeshtë rreth ushqimit, asaj çka duhet të përmirësojmë në zakonet tona të përditshme për të qenë të shëndetshëm dhe njëkohësisht në formë. Doktoresha nuk merr përsipër t’ju ofrojë dieta drastike dhe shkatërruese për shëndetin, por shpalos një informacion konkret lidhur me mënyrën se si duhet të hani dhe të silleni, në mënyrë që të ndiheni mirë dhe të ngjani të bukur... Do të mrekulloheni me sa pak ndryshime do të ndodhë kjo gjë dhe se sa e thjeshtë mund të jetë.