Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Mbi qeverisjen Mbi qeverisjen Mbi qeverisjen
Mbi qeverisjen Mbi qeverisjen Mbi qeverisjen

Libra dhe CD / Shkenca politike

Mbi qeverisjen

nga Botimet Dudaj

1.000 Lekë

Rexhep Meidani
Mbi qeverisjen (I)
Nr. i faqeve: 440
ISBN 978-99943-0-137-9
Çmimi: 1000 lekë

Rexhep Meidani
Mbi qeverisjen (II)
Nr. i faqeve: 448
ISBN 978-99943-0-180-5
Rexhep Meidani

Mbi qeverisjen (III)
Nr. i faqeve: 152
ISBN 978-99943-0-155-3